special for you and me ! watch out !

Tuesday, January 10, 2012

Pelik Tapi Tetap Comel

sekarang tengah rajin update ni , xde kerja nak buat memandangkan belom start klas . insyaAllah kim start kelas hari rabu nie . takut dan x sabar pun ade juga rasenye .. hehee ~

okay , jom buat aktiviti nie ! macam best ! hee ~

Photobucket

Kim budak pelik kalau bab2 ...

1 . suka menyendiri 
2 . tak suka tengok TV 
3 . main game macam kanak2 *walaupun umur dah nak cecah 20 :P 
4 . suka menyonteng , pantang jumpe kertas ! hehe ~
5 . kalau kat rumah sendiri malas jee , tapi bile kat luar or tempat lain terasa diri rajin *kat bilik baru kim kat UIA nie pun , memang terasa rajin bebeno :P hehee ,, sebab tu bilik kemas ! perasan jup :P hehe ! 
6 . suka sangat dengan angka , suka subjeck kira2lah *pelik ke ?
7 . cepat baran , dan cepat juga memaafkan .
8 . dalam almari kim ni takde bedak , senang cerita tak pernah touch up ape2 kat muka kecuali pencuci muka , tapi dah cuci , basuh baliklah .. hehe .
9 . phone selalu pegang kat tangan , kadang2 tertinggal , careless sikit orangnye .
10 . agak lasak lah sikit walaupun girl . hehee .

Kecomelan kim pulaa .. *malulahhh :P 

1 . suka sangat pakai blous bile keluar
2 . suka senyum walaupun tak menawan 
3 . mempunyai mata coklat 
4 . berkaca mata *comel ke ?
5 . agak peramah dan friendlylah juga .
6 . suka kaler pink + blue
7 . gaya macam lasak je kat atas tu , tapi suka barang yang comel2 . 
8 . pantang nampak baby , pasti akan kusayang2 baby yang comel tu .
9 . pasti pakai jam biru kesayangan kim tu .
10 . jari yang berapa nak runcing :P


kim dah like dan follow semua ....

PERTAMA:

Sehelai t shirt GENG fiQ'Ra by admin GF







KEDUA:

Sehelai blouse by Cemara Biru ( tak perlu follow ) & Cemara Biru ( add )






KETIGA:



sehelai instant scarves by My Onlibe Boutique blog




KEEMPAT & KELIMA:








ni bukti2nyaaa ~

1 .Geng fiQ'Ra confirm2 kim dah follow



















semuanya dah follow dan like .. 







Thanks for READING . Datang Lagi :)

29 cuit2 manja:

nuyui a.k.a miss YUI said...

pelik n comel toi!! hihi..

akk ada sebelah kamu dok follow tu..hihi.

Nisa Greennnpanda said...

wah.. akak pun pki spek..so akak pun comel la eh? haha... XP

gud luck dear.. ^_^

smilenajah93 said...

nuyui a.k.a miss YUI

haha !! sama lah kita kak ~~ hehee

smilenajah93 said...

Nisa Greennnpanda

hahaa !! comellah tuuu ,,, weeheeww !!!

Diyana Ali said...

pantas . hehe. main game cm kanak2 takpe. jgn prngai cm kanak2. hehe . gurau ye :)

AmirahSyafiqah ♥ said...

hihi terbaik

Teenager Housemaid said...

haha..
pakai cermin mata, cute la!

Miss Nadya said...

suka menyendiri??adeh..<< pelik..
akak suka tengok tb..:)
main game!! <> sama..:)
kak nad tak suka melukis..:)
nombo 5 tu sejibik kot..:)

kecomelan tu bnyk sama..:P

smilenajah93 said...

Diyana Ali

ehh , tak , saya matang ~ tapi suka main game jee ~ hehe

smilenajah93 said...

Teenager Housemaid

heheee ,, malu !!!

smilenajah93 said...

Miss Nadya

hheee .. pelik kan :)
wohowww !! ade linklah nie ek :P hehee ~

Cik tikah said...

wah, rajin btol kim ni :D kim suka conteng pe kat kertas? lukis2 eh?

smilenajah93 said...

Cik tikah

xde maknenyee , xreti nk lukislahh ~~~ conteng2 mnde2 merepeklah.... tulislah ape2 yang terfikir dek akal nie .. heee

e-lyana said...

wish u luck!!!! :D

akuamir said...

wuuu,,, rajin konon,,haha

Miss Nadya said...

kim sayang..banner kak nad dh letak dalam blog taw...

due date :: 10/02/2012

nanti akak bagi tahu lagi yer..;)

smilenajah93 said...

akuamir

eyt ! mestilahhh ~~~ :P hahaa !

PutryAin said...

pelik comel la sayang hihihi by the way gud luck ea.. semoga menang :)

ShahzCudin said...

awak berkira tak orang nya? haha..

smilenajah93 said...

ShahzCudin

kdg2 .. ikut timelahh .. hehee ~

cik Kartun said...

x suke nombor!
huhuhu pening pale tengok subjek mcm add mth nombor cmpur huruf.. blank pale otak :(

Original CikTeddy said...

terbaek! huhu

gades pelik said...

tehee comel la kim.. :)

Miss Nadya said...

hehe...semua nk yer??

nk cek blog di sini

http://www.iwebtool.com/speed_test

zahidahwahid said...

benda pelik no 4 kita sama...
http://www.zahidahwahid.com/2012/01/5069/

Ira Nur said...

hehe,comel !
pkai spec mmg comel ! <-- sbb pki spec jgk,haha

NiaLidia. said...

hehe nia tak berapa suka pakai jam. tktau lah kenapa hehe

http://nialidia.blogspot.com/2012/01/aktiviti-8-pelik-tapi-tetap-comel.html

fiQ'Ra said...

“ Pelik VS comel “

Gud luck dear ♥

Gadis mutiara_Solehah said...

Tak suka tengok tv? Haha,ok,ada sikit pelik di situ,Lol=o