special for you and me ! watch out !

Thursday, March 22, 2012

Segmen: nak jumpa mereka sangat2!!!

Nia punye pasal ! nak join :) hehe ..
segmen oleh Encik Kamil Kahar ..

first gathering tak sempat nak pergi .
second gather , sangatlah best dan happy sangat KLIK SINI
next gather , kalau dekat2 dengan kim and mase yang terluang , pasti kim pergi punye , insyaAllah :)

lets start this game *game ke nie ?? :P
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kim nak jumpe 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nia 
sebab die nie pun antara orang penting dalam GF nie . kalau tak nampak si nia nie dalam GF , tak sah ! lagipun die nie misterious juga orangnya . nak kenal dengan lebih dekat gitu . then sebab terharu sangat tengok entry die KLIK SINI . hehe . Nak jumpe ! nak Jumpe ! balas budi keterharuan kat dia *eh , betul ke ayat kim nie ?? :P
 
gambar die susah nak tengok , so nie je lah yang ade :(

sifat mcm mane ek ? hm , tak berapa kenal sangat tapi die nie pun mcm peramah juga orangnya . and yang penting die ni cantik sangat . sebab pernah ternampak gambar die kat mane ntah haritu , tapi dah takde .. hehe . sebab tulah gambar die susah nak cari . kegilaan ramai nie ;) :P

nak buat ape ?? tak tahulah , main sepp sep tom tom kot :P haha !
hm , sembangggggggggg je lah sampai kenyanggg ! hehe ~ jom Nia jom !

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kak Yui
sebab akk nie lah kim jumpe GF , so nak jugalah jumpe akk nie . berjasa orangnya pada kim . hehe . b4 masuk GF lagi dah rapat dengan akk nie , pengomen setia entry kim nieh . then selalu bace blog dier je , nak juga jumpe depan2 kan kan :)

 
akk! saya curik gambar akk ! jangan marahh :)

hm , xpenah jumpe kan , so , tak pastilah mcm mane orangnye , tapi rase2 akk nie mcm sangat baik dan peramah orangnye . comel pulak tu ! suka suka ! hehe ~ spesis kak Nad juga nie . hehaa .

dengan akk nie , nak sembang2lah , then nak tengok mcm mane akk nie buat kraf2 die yang cantik uhh ,, hehe ! admire sangat craf die ! jeles ! :)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Geng FiQRa yang lain 
sebab nak kenal dengan lebih dekat ! asik sembang kat FB je kan ! nak jugalah ngomel2 dengan dorang ! hehe .. 

 
gambar nie pun bolehh !

peribadi dorang mcm2 . tak tahu nak explain macam mane . hehe . 
tapi yang penting dorang nie sangat best !

kalau dengan GF semua nie , mestilah nak main sesama . sembang tu pasti adelah ! hehe . dan lain2 aktiiviti yang best ! jom sesama jumpe jommmmm .. hehehehe ....

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

kepada GF yang dah pernah jumpe tu , ofcourselah nak jumpe lagi kan ! hehe .. tapi yang kat sini nak bagitahu yang belum pernah jumpe jeeee ... semoga kita dapat bertemu kembaliii :)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

korang nak jumpe sape pulakkkk ??? jom join SINI






Thanks for READING . Datang Lagi :)

11 cuit2 manja:

Tihara said...

gempak laa geng ni :)

Putry said...

semoga bertemu la nanti kayyy ;)

NiaLidia. said...

hehehe , tengok dkt entry aktiviti lettew :P hihi. takpeee, nanti kita jumpa kita ambik gmbr puas2 tauuu heeeeeeee. lebiuuu kim :D insyaallah ada peluang jumpa nnti hehe

Cik tikah said...

macam meriah je group ni taw :)

Muna rahimah said...

Teringin nak jumpe kak kim ^^

Miss Nadya said...

ok..baru nak join semalam tp tenet lmbap macam kura2..:D

ha'ah..kak yui bnyk ckp mcm k.nad jugek...sebab masa k.nad call asyik bercakap jerk..:D

p/s :: kim suka pakai tudung segera kan?

akak sakit perot mkn cheezy..:(

nuyui a.k.a miss YUI said...

yihuuuu..akk mai terjah ni..olololo..terharu akk dear..nak jumpa kamu gak dear..

thnx syg..InsyaALLAH t kt jumpa ea..
hihi..craft akk simple aje..huduh..hihi.

Miera Akmalina said...

yuhuuuuu . nak jumpa kimmmm . hehe . syg kim . semoga bertemu nt dgn GF semua. ngee~

cik Kartun said...

nak lepas kn hajat jumpa kim dating berdua je bila agak nyew yew??? @_@

Putry said...

semga berjumpa la kalian nanti yee.. hihihi

NAL said...

semoga berjumpa yer nanti ^^