special for you and me ! watch out !

Tuesday, March 13, 2012

11 March di UIA Gombak :)

ingat lagi tak KLIKSINI

jom kita tengok pulak ape jadi tahun nie .

rutin pagi2 tu berjalan seperti biasa je . siap pergi menjual roti lagi ;)
pastu adelah adik2 junior kat sekolah dulu call reramai . sekrang dorang dah f3 :)
petang pulak , parents kim datang , membeli belah then makan2 .
malam ahh yang peling gempak !
nak tau kenapa ?
jom tengok !

dalam pukul 9 lebih , baru je ingat nak rehat .
 kepenatan dari jumaat hingga ke sabtu dan ahad . berjalan tak henti .
tetibe ade orang call , president kepimpinan kim , Adib @ Bedui .
katanya ade meeting urgent , kim sebagai pembantu yang patuh nie *perasan  bergegaslah pergi ke meeting room . haha ! yeye je . then , sesampai je kat meeting room tu , tengok si adib ni tak sampai lagi . begang betul . call punye call sekali die cakap ade orang lain pulak yang nak jumpe . lagilah tension . dah lah penat , kene tipu lagi . sabar je lah . rase macam dah nak balik jee . last2 , ntah mcm mane , bila masuk dalam satu bilik nie , dorang nyanyi birthday . huhuu .. sabar je lah ! haha ~ terkono upenye den ! hihi . rupe2nya classmate berkomplot dengan president kim nie nak buat surprise partilah kononnya . eiceh ! then makan2 sikit , bagi hadiah and bersurai ...

ingatkan sampai situ dah habis dah , memang niat nak balik dormlah nak rehat , sekali kene lagi !
nie memang terbaik punyelah ! dalam perjalanan kim nak balik dorm uh , boleh pulak dorang pergi simbah air campur nila kat kim . perghh ! bukan tu je , tambah dengan tepung segala . huh ! memang bestlahh ! nasib tak de telor campur nasi tambah kuali je , kalau tak memang dah boleh buat nasi goreng dah . haha . hm , malam tu memang bersepahlah kawasan bilik kim dengan benda2 alah nie . sabau je lah . malam tu bertungkus lumuslah membasuh kawasan2 bertepung uh . doranglah bukan kim . kim malas . hehe . kene lagi , tahun lepas nasib kene bedak je , wangi . ni sekali dengan tepung segala . huhu . ponet den nak membasuhnye . 

aha , begitulah berlalunya 11 mac kali nie . macam2 ragamnya . ape2pun thanks a lot nak ucapkan kpada kawan2 kim yang membuat surprise party kali nie . memang best dan xboleh lupalah . tak lupe juga kepada rakan2 yang beria2 menghantar mesej kat phone , tulis wall kat FB , call kim dan yang bagi hadiah kat kim . thanks juga kat kak NIsa Azman yang belanja kim makan mase gathering GF tu .
seronok sangat hari ni . thanks kengkawan :)

jom tengok ape jadi kat kim ! :)

terkedu sebab terkene !

kek untuk 3 orang sekali :)

makan jangan tak makan .

tu diaa !! sedap buat cekodok nie !

ni pun terkono jugaa !

ni ha tukang tuang telor 

inilah kami . 

sesi mengemas ~

hadiah nie , awal2 lagi dah dapat dari Nicko

thanks teha and the geng ! suka hadiah nie , comel !

thanks najwa ! 

thanks nasiha !

botol yang dapat dari kak hanni , kim dah letak gula2 hadiah besday dalam tu . hehe !

entry yang dibuat selama 3 hari .
busy betul these day nie . huhu .













Thanks for READING . Datang Lagi :)

16 cuit2 manja:

Butik fiQ'Ra said...

hehe, besnya.. kenangan tuh kim.. masa study je ada bnda2 cmtu.. t dah abes study, tak jumpa dah :)

Happy birthday kim :D

wan niahix said...

wah best nye...

hehe...

smlm kwn abg kene bedak, syampu, air anggur yang dah lame peram...

hahak... kesian lak tgk...

p yg x than tu, siap ambik gmbr lg...

Cik tikah said...

happy birthday kim! bestnya dapat hadiah banyak banyak :D

Afiq Yassin said...

kek coklat...wahh sedap yer

Tihara said...

seronoknya birthday kim dgn kawan2..hadiah pun best..semuga diberkahi selalu yea kim...happy birthday :)

dyabunga said...

cantik hadiah tu..:D

Miss Nadya said...

Happy birthday Kim even lambat..:D

banyak dapat gift..dapat gift coklat tu best tu..:D

Miss Nadya said...

ha'ah..hari tu xbelanja kim pon..

nadyaz alias'94 said...

kak..ingat x tyme akk fom3, sy minx tlog akk tocher nadiya jaafar smpai nanges kat bilik studi akk??sbb nk smbot bufday bdk uh..hahahaha *evil laugh..xkn lupekn jase baek akk uh~

nadyaz alias'94 said...

kak..ingat x tyme akk fom3, sy minx tlog akk tocher nadiya jaafar smpai nanges kat bilik studi akk??sbb nk smbot bufday bdk uh..hahahaha *evil laugh..xkn lupekn jase baek akk uh~

Teenager Housemaid said...

wah, bestnya! :DDD
sedap je kek coklat tu..:DD


p/s: sorry lama da tak jenguk cni..hehehe

nuyui a.k.a miss YUI said...

slmt hari lahir dear..

beshnya..teringt time akk study dlu..

cik Kartun said...

laaa.. ari tu dah teringat nk wish kim awal2..terlupa jugak :(

btw hepi b'lated b'day dear ;)

kura said...

pehh.. seronokk nii. hahha

adanesz said...

seb bek xdok kat uia PJ kalo tak..memang nahas ko..hi3...

Putry said...

hehe bestnye.. btw happy besday.. sory lambat sikit wakakakak :) semoga panjang umur murah rezeki..berjaya di dunia dn akhirat amin