special for you and me ! watch out !

Monday, March 12, 2012

Geng FiQRa Gathering .

Assalamualaikum ! :)

ramai orang tertanya2 dengan post yang lepas kan . KLIKSINI
ade juga yang tak faham . kecuali GFlahkan .
aha ! ape die GF ? aha ! nak tahu KLIKSINI
yang telah ditubuhkan oleh abang Afiq dan kak Mas kesayangan kim nie ;)

ok , tak nak cakap banyak . jom straight tu the point .
semalam , telah berlangsungnya Gathering Geng FiQRa .
dekat MidVelley .
wahh !! our geng mmg oursome .
walaupun tak banyak aktiviti mase gathering , tapi perjumpaan ini sangat bermakna bagi kami semua
bukan senang tau nak jumpe2 nie . lelagi yang datang dari jauh tu . huhu .
memang bestlah . 

antara aktiviti kami :
- berkenalan . first time jumekan .
- makan mcD reramai !
- makan cupcake KamilKahar bawak .
- solat
wajiblahkan .
-bowling
Kamil n kak Azhanni menang ! wehewww ! tahniahh .
- tukar2 hadiah
. Kamil-Syamira-kak Nadiah-kak Nisa-Farhana-kak Mas-Izzah-kak Hanni-Kim-Ain-abg Afiq-Nicko
pastu siap ade ahli paling hyperaktif, peramah, pendiam, muda, baru, pemalu . abg afiq n kak mas pilih . nak tahu sape ? jom baca bawah lagi !
- sesi paling sedih :'( bersuraii ..

tapi semuanya da boom ! seronok sangat !

jom kite tengok sape yang datang semalam ...
kak Mas : our admin ! sangatlah comel dan lemah lembut orangnya . layan je ktorg nie ha ! terutamanya kim :P hehe ~ *dia kata gambar kim mcm budak2 dalam blog -.-" hihiii
abg afiq : pun admin juga , tunang kak mas . hm , sempoi orangnya , memang sweet kalau dengan kak mas . hehe ! semoga bahagia ke anak cucu :)
kak Nad : aha ! akak nie lagilah comel x terkata . dengan baby2 sugar glider die tuu . hehe . pemenang bagi ahli paling hyperaktif . 
Nicko : kawan yang ikut kim haritu . before nie die ade blog , tapi dah terminate dan sekarang die dah buat baru :) jom tengok blog die ! support jomm :)
Kamil Kahar : ni pun spesis kak nad juga , hyper . hm , siap bawak adik comel lagi . main bowling boleh tahanlahh .. dialah paling semangat nak buat gathering nie tapi dielah yang paling cepat balik :(
Farhana : ahli paling baru dalam GF . wah , baru pun dah g gathering ! meme semangat nie . dalam Fb agak peramah tapi bile reality mcm tak banyak cakaplahh . 
abg Wan : stylo gitu . walaupun datang agak lambat tapi die bagi hadiah sorang satu kat kami . wahh .. hadiah agak mahal lak tu ! thanks abg wan :)
kak AzHanni : dari melaka nie . semangat datang kot . comel gitu , main bowling memang power ahh ! kalau tak strike tak sah ! 
kak NIsa Azman : akk yang comel . manisss yee .. sweet gitu . selalu kene buli dengan kim . sian akk kan . sorry ... papepun gurau je tau :)
Ain : dapat anugerah pemalu gitu . malu2 kucing awww ! hehe suka makan coklat die nie . seronok betul dapat hadiah coklat .
Syamira : lambat sikit jumpe die , so xberapa perasanlah  tapi die terror juga main bowling woo ..
Einz : xberapa perasan sangat die nie . tapi dari jauh nampaj selamba jee :) comel ! 
Nizam : pendiam amat die nie . hehe ! tanye sepatah , jawab sepatah . baik die nie .
Izzah : adik kepada kamil . walaupun kecil lagi . pandai bawa diri die :)

sesape yang ade nama kat atas :)jangan maraahhh! hehe .. 
*Klik nama untuk pergi ke blog mereka :)


dah2 , tak nak tulis bebanyak lagi . jom tengok gambar .

seronoknye makan cupcake :)

juara bowling kita !

terserlah baju GF yg kamil pakai .

wahh . bestnye dpt bgmbar dengan kk mas n abg afiq

sape menangg ??

hadiahhh !

snap jup :)

sesi bergambarr . nak berpisah dahh ~

bersama abg wan :)

hadiah yang kim dapat mase tukar2 hadiah :) thanks kak Hanni !

paling peramah ?? huhu ~

hadiah dari abg wan . pensel mahal tuu .. thanks abg wan ! 

thanks abg afiq and kak mas :)
our admin yang disayangi :)

GF MEMANG BEST !

*sorry for the late post ! pergh ! buzy sangat hari ni . uhuk uhuk . 
nak tau kenapa ? esoklah kim cerita :P hehe ~ sekarang tidur jom !

K bai ! 






Thanks for READING . Datang Lagi :)

16 cuit2 manja:

PeJuAnG CinTa said...

ok aku jeles .. dah lame aku x update blog sebab x de lappy :(
kbai

Ayesha Ramlee said...

alahai, sayangnya terlepas pandang... bestnya :D

Miss Nadya said...

kak nad je la tak dapat update lagi..uhuk uhuk...usb DSLR kat umah pahang..:(

sYiRa LoKMaN said...

waa~~ nice entry :D

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

mcm best he gathering ni;)

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah..besh2..

kura said...

seronok :0

NaIaDHaNnI said...

huhu...malunye saya (^^,)
ada picture sy tgh men bowling.suke x hadiah tuh?

Kamil Kahar said...

bestnye entry ni...same mcm tuan dia...entry paling peramah...hehe...srnk sgt kn...nnti kte wt gathering lg...

ayiel said...

makkkkkk! best gile dowh!
aku nak pergi tapi dah balik rumah kat perak nun mcm mana nak datang kan :(

cik Kartun said...

woww.. lelaki p0n ade join geng Fiqra nie yew :D

Cik tikah said...

wow! meriahnya :)

Afiq Yassin said...

meriah betul org dkt gambar tu.. terasa jeles lak ni

Tihara said...

maybe akak la kut yg tak paham tu..gempak geng ni..caya lah.. :)

Nisa Greennnpanda said...

mmg kim suke buli & sakat akak, huhu~... xpe3...akak cool je, hihi~.. ^_^

Putry said...

ok putry jeles... huhh best sngt korng... gf terbaik kan