special for you and me ! watch out !

Monday, January 21, 2013

SETIA menunggu

Assalamualaikum !
Selamat pagi !
Dah sarapan semua ?
harini kim sarapan makanan orang diet jee ;)

tengok tajuk entry ini ,
ade yang bertanya , 
kim setia kat sapa tuu ?
haha ! pelisss laaa okay , 
im still single and available .
*okay merepek kejap*

okay post kali ni nak cerita pasal 
cerita kat akasia sekarang nie .
korang mesti tahu kan .
menggila sekrang nie orang cerita pasal drama tu .
adaptasi novel karya Fatin Nabila .
dulu orang tak kenal pun novel tu .
la ni , berduyun duyun orang nak rembat novel uh .
kat kedai2 semua dah habis stock .
huh ! terbaikkklaaaa ~

ahaa ! inilah novel die !
sapa ade novel ni ?
nak pinjammmm !!!
sapa ade nanti roger2 okay !

dan kali ini ade pula drama dia 
adaptasi dari novel diatas 
jom la tengok reramai .
comel laa cerita nie .
lagi2 pelakon dia dua2 sweet .

Photo: inilah Ersalina Imani dan Zain Hakimi, teraju utama drama Setia Hujung Nyawa... hasil cilok di twiter suhan movies...
inilah pelakon utamanye .
Zain Hakimi - Amar Ashraf 
Ersalina - Nelydia Senrose
sweet kan ?
paling lawak bile Zain nak tiru gaya rambut LeeMinho sebab El suka LeeMinho .
haha ! and paling sweet bile dorang pakai baju warna sama .
tapi sekarang ni masih lagi tengah bergaduh .
bilelahhh mereka nak baik macam dulu kan .
El setia menunggu Abang Zain nya hingga hujung nyawa ,
kim pula setiaaaaa menunggu episod di pengakhirannya ~

tak sabar nak tunggu episod harini .
bile agaknya dorang nak habis gaduh ekk ??

TUNGGUUUU ~~~

Thanks for READING . Datang Lagi :)

17 cuit2 manja:

Aiisyah Roseskalerful said...

haha.. novel lagi bestla :-P xsabar juga nak tengok final episode.. Abang Zain memang sweet.. dalam benci ada sayang :-D

kita ada buku.. kalau nak, nanti bolehlah dtg ambil :-)

smilenajah93 said...

@Aiisyah Roseskalerful

nanti kita roger2 gune twet ekk !! 29hb nnti kita amik :D hehee

nuyui a.k.a miss YUI said...

ok gak citer ni..tp akk tak fhm ayat akhir bila setiap episod hbs..

cuba kim bc..

setipa insan yang suci takkn tidak ada kisah silam cmne ntah ayatnya..

Mimi Azirah said...

cerita nih memg bestkan

smilenajah93 said...

@nuyui a.k.a miss YUI

ohh , tu maksudnyaa , orang yang baik skunk , xsemestinya xde kisah silam yang xbaik. dan orng yang jahat dulu xsemestinya xde masa depan yang cerah pd masa akan dtg . gitu laaaa :D

combi said...

aah...ske gak nengok citer neyh :D

Tihara said...

cite ni mak akak mmg minat gilew..akak kadang2 je folow kadang2 ke laut :)

dya bunga said...

DYA tgh cari novel tu..ee..geram sgt..

akuamir said...

akak tunggu degree dah ke?

wahida said...

follow jugak citer ni...cuma ada beberapa part saya tertinggal tgk...part yg el ngandung tu...mcm mana dia boleh ngandung? tu yg zain marah sgt tu eh?

zila manaf said...

sebenarnya bosan dgn dorg asyik gaduh je...

Zehan Ilyana said...

tak pernah lagi baca novel setia hujung nyawa tu..cerita dia pun tak tengok..haha..
ketinggalan sungguh saya ni..
-_-'

ayut said...

tgh layan cite ni...dh nk bek2x dh tu..hihi

Nisa Greennnpanda said...

xdpt nk tgk lak, huhu~..

rndu kat kim gak.. <3

Lia Irdelia said...

merenung keluar jendela...
haahahaha..

lagunya pun besh,

Lutfi Azmi said...

seriously aku rasa novel lagi best dari cerita kat tv.

Cik Kartun ( CK ) said...

citer yg wat CK terguling2..tersipu2 d depan tv sorang2 huhuhu

p/ : kimmmm!! ingat CK lg dak niehh?