special for you and me ! watch out !

Thursday, January 17, 2013

#1 - LOCUS 2013 > SABAH

Assalamualaikum !
hye semua ! 
ape khabar ?
dah pukul 2 pagi ni . mesti semua dah tidur kan ?
takpe , kim nak update nie dulu , baru tidur :D

hm , hampir 2 minggu kita tak berjumpa .
ni semua sebab nak uruskan LOCUS kita ni laa .
bfore tu , ape maksud LOCUS?
thats meanss .. LOcal CommUnity Service .
masih ingat lagi tak ICOS yang kat cambodia dulu ?
lebih kuranglaa tapi kali ni kami buat di sabah .
LOCAL punye , yg Cambodia tu International .

macam cambodia dulu gak . 
akan adakan bersiri . insyaAllah :D
#boleh buat novel ni :P

tak nak cakap merepek , korang bukan nak baca sangat kan . 
gambar yang menjadi pilihan :D FOKUS FOKUS .
jom kita tengok ape yang berlaku sebelum bertolak ke Sabah .

10hb January 2013

para fesi and comittee lelaki berbincang mengenai program .

sepatutnya perempuan pun bincang , tapi pose lebih seronok :P haha !

ni semua blurr menunggu arahan dari PC (program coodinator)

ahaa ! tak lupa juga committee2 technical yang banyak membantu .
inchek Fadhil kita tuu sangat busy .
yang lain2 nie ahli2 PC yang sedang membincangkan mengenai module LDK 

tu dia ! technical banyak kerja woo ~
sian kat depa . bertungkus lumus .
tapi depa la yang paling banyak berjasa kat dalam program nie .
takde depa tak jalan wuuu ~~
TQ bapak padil serta anak2nya
solihin , azie , farhana , ainin .

sedikit kata2 dari mainboard .
beberapa teguran and pelaksanaan yang perlu dilakukan .
khusyuk mereka ni mendengar .

pagi tu kami bergerak ke LCCT seawal jam 2 pagi .
alhamdulillah ,selamat sampai di LCCT .
jom kita tgk ape jadi kat LCCT plop :D

arrival at LCCT .
semua muka baru pas bangun tidur .
tidur dalam bas pun comel jeee ~

ini dia solihin , kami punye committee bahagian technical .
smart tak ?? #euww ~ hahaa !
dia and abam fadhil kita yang uruskan bahagian transportation .
ni kire die nak uruskan beg2 masuk luggage la nie ~

pose2 brothers masukkan beg dalam luggage .
jangan tak tahu , depa ni tahu gak nak pose .
haha ! gambar no 1 :P

muka2 dapat boarding pass masing2 .
busy benaaa ~


aha ! tu dia ! bro Fadhil yang say peace tu 
and solihin yang belakang tu tengah uruskan anak2 depa nak masuk flight .
semangat depa ni .
eh , sapa plak termasuk sekali dalam gambar nie . ish ish ish ~

lihatlahh , betapa banyaknyaa kotak yang nak dibawa kesana .
berkotak kotak haaa ..
inchek polis @ abang comel kita and inchek samel kita yang uruskan .
PC la katakannn ..

setelah selesai beg2 selamat dimasukkan kedalam luggage , kami diberi masa berehat , makan .

ini diaa , muka2 baru bngun tidur .
semuanya kelaparan .
menunggu makanan diagihkan .

itadakimass !!
makan timeee !
sedapnyaaaa !
ape depa makan nie ??

ohh , nie die rupenya makanannya .
fuhh ~ sedap wooo tengah lapar2 , makan ni .
deliciousss ! alhamdulillah ~

dan pada pukul 6.45 pagi , kami pun bertolaklah dari LCCT ke airport Kota Kinabalu .

sekiannn ~

to be continue ~


Thanks for READING . Datang Lagi :)

2 cuit2 manja:

The Seeker™ said...

mujur nama aku naek..haha

Eza Boom Boom :) said...

mmg best buat local service ni.. pengalaman yang sgt bermakna..