special for you and me ! watch out !

Friday, December 28, 2012

wonka chocolate !


Assalamualaikum !
hello everyone :D

did you ever watching a movie 'Charlie and Chocolate factory' ?
~ceit, speaking plop~
ahaaa ! mesti semua pernah tengokkan .
and korang pernah ke terbayang kilang yang sebetulnya .
actually , kim pun tak tahu wujud ke tak kilang yang dalam cerita tu .
korang2 , ade yang tahu ke ? meh la cerita sikit .

inilah willy wonka si pemilik coklat
bayangan cerita coklat factory dalam cerita tersebut .

sebenarnya kim buat post nie sebab baru2 ni kim baru je makan candynya .
teruja amat sebenarnya bile first time jumpe coklat tu kat cool storage KLCC .
haha ! okay , kim kuno sebab barru tahu .
tu la , kan kim kata , kim ni tak up to date sangat pasal makan2 nie . hee .

jom tengok macam mana candy tersebut .
inilah candynye !
teruja bile nampak , sebab baru tahu coklatnya benar2 wujud .
terus beli nak rasa . 
haha ! tapi bile rasa actually biasa je . manis2 candy .
kalau yang suka manis minatlah kot .
kim kureng sikit . hehe ~
apesal kim ni asik update makanan yang manis2 je ek ?
dan rupenye , banyak lagi coklat2 die yang wujud .
ahaa ~ korang pernah makan takk ???
kim tak pun , yang pernah candy tu je la . hee

satu persoalan ?
BAGAIMANAKAH KILANG COKLAT SEBENARNYA SI WONKA NI ?
persoalan yang mungkin anda tahu ?? jom share2 .


adakah ini yang sebenar ???

Thanks for READING . Datang Lagi :)

8 cuit2 manja:

Tihara said...

akak tk sempat layan cite tu..akak ske coklat..ske ferero tp laaaamaaaa dah tak mamam..ske hersyies ngan daim yg lemak manis..bc ent3 nit erus rasa nk mamam coklat :)

dya bunga said...

xpernah mkn pun..hihih

Syakirah Kamalruddin said...

waahhh!! wujud rupenyee.... hehhuhu

Aiisyah Roseskalerful said...

pernah tgok cerita tu.. tapi xpernah terfikir pula wujud ke tak kilang tu.. hehe

Zehan Ilyana said...

baca buku cerita dia je, tapi tak tengok pun filem dia..huhu..

nuyui a.k.a miss YUI said...

akk tak pernh tgk ni..hihi

::CIK LYNN:: said...

hehe...cta ni ada dlm lptop c.lynn...xdelete lg...hehe...mmg fantasi sguh...:)

::EIDA:: said...

Ida pernah tgok citer coklat ni tapi kat mane ekkkk.. best ouh cerita ni!