special for you and me ! watch out !

Sunday, June 10, 2012

New Again and follow @najahakimah

Assalamualaikum :D
hee , harini xde keje nak buat , so kim merajinkan diri menukar2 blog nie .
macam dah bosan je background segala bagai , kim tukarlah sikit2 .
sikit2 je tukar , hehe , ade juga yang dikekalkan :D


dari paras rupa begini ...

 kim tukar sampai jadi macam nie je ...
buruk kee ? haha ! xpe , kim suka ...
tapi background ni macam tak lame je ...
nanti rasa cm nak tukar lagi , heheee ..
before masuk sem akan datang , renovate puas2 blog nie .
lepas nie dah xde lagi dh nk hias2 bagai . heehe



aha ! lagi satu , kim tambah button kat bahagian bawah tu .
hehe , dulu tak letak twitter punye buttton , tapi sekarang dah letak !
mai reramai follow kim kalau sudi . hehe ~
jom tweet tweet macam burung tu :D

lama tak menaip , rase rindu plak . hehee ~
takpe takpe , akan datang :D 
selamat menfollow :D



Thanks for READING . Datang Lagi :)

3 cuit2 manja:

Eza Boom Boom :) said...

ye, kim.. rajin make over blog.. :)

Fazi Isma said...

jom follow twitter kim =D

nuyui a.k.a miss YUI said...

comel2.. akk takde twitter..