special for you and me ! watch out !

Saturday, May 19, 2012

tonton....

holaa??

cuti beberapa hari ni . 
dok umah je keje .
ni lah keje kim tiap2 hari kalau dah xde mende nk buat .
aape die agak2 ??

best juga tengok mende nie . 
kim baru tahu . korang mesti dah lama tahu kan . hee .
maklumlah , kim bukan jenis tengok tv orangnya .
so , bile kat sini , nak tengok ape2 pun boleh .
best best !

kat sini dia pun ade portal sendiri juga tau .
kira kalau nak tengok movie kene log in dululah .
korang pun boleh simpan cerita2 yg korang rase best .
kat sini pun korang boleh nak cari kenalan juga . 
boleh komen2 , boleh add friendss .
kim baru je log in semalam , dah macam2 movie tengok . hehe .
and kim blom ade friend lagi .
if korang ade akaun ni , bolehlah add kim .
hehe , kalau nak lah kan :)
if tak nak tak pe :)
jalan2 je pun boleh .

username : najahakimah 
email : smilenajah93n@yahoo.com

gambar hiasan :P


Thanks for READING . Datang Lagi :)

8 cuit2 manja:

Aiisyah Gazali said...

wah! dia dah dah buka tonton,, kita pun selalu juga tengok cerita kat sini..

p/s: gambar aiman tu hensem :-P

Azani said...

hahahah..sye ad account..add la!!

fiQ'Ra said...

haaaa, akak tak reg lagi acc tonton n.. hehe.. sebab tak paham ;D

Tihara said...

kena login kan nk masuk sini..akk lama dh tk tgk tonton..login pon dah lupa :)

Cik tikah said...

pernah tahu pasal portal tuh tpi x addicted pun. hehe

Cik Kartun ( CK ) said...

guna broadband boley ke bukak..? -_-

smilenajah93 said...

@Cik Kartun ( CK )

boleh jee ~~

nuyui a.k.a miss YUI said...

dah lama x buka..huhu