special for you and me ! watch out !

Wednesday, May 16, 2012

Happy Teachers Day !


ape khabar kawan2 .
pergh ! mmg dh bersawang dah blog ni . sian kan ~
busy betul sem lepas . ni pun alhamdulillah . baru habis final .

ok , actually , xde mood lagi nk hapdate .
just nk wish ! 
Happy teachers Day :D


seronok dapat pergi sekolah tadi .
tapi yang tak best nya , tak dapat jumpe cikgu2 
sebab blom habis program terpaksa balik sebab adik sakit . 
just dapat jumpe junior2 je lah pun kan ~

Innova abah kim kebas pergi sekolah tadi .
dapat jugalah belanja si salman and azani satay tadi .
kehkeh . seronok betul depa .
dulu kecik2 jee . sekarang dah nk PMR dah .

pesanan to all junior2 ku ,
all the best PMR , SPM dan exam2 lain .
semoga berjaya dengan cemerlang !

kepada cikgu2 n lecturer2 pula
Pasti Assyakirin
Al Amin bangi
SK Kampung RInching
SK Bandar Rinching
SK Bandar Tasik Kesuma
SA Abim
SMKA Maahad Hamidiah
CFSIIUM
thanks sebab pernah mengajar saya .
kejayaan saya juga dari usaha2 cikgu2 sekalian .
semoga segala ilmu dapat cikgu halalkan :)
semoga semua cikgu2 dan lecturer2 bahagia dunia akhirat :D

THANK YOU :D

dah lame x menulis , sorry ayat berterabur ok :)

Thanks for READING . Datang Lagi :)

5 cuit2 manja:

Nor Nadiah said...

larh...adik kak nad ni dah pandai drive ker...ops budak sekarang mmg maju..:D

kak nad rindu giler kat adik kak nad ni..:)

selamat hari guru buat semua...guru pemangkin ummah..eh betui ke ni dik??

tapi best kan dapat jumpa cikgu semua..:)

Cik Lyeen said...

nak pegi sekolah juga..tpi jauh..kena naik kapal terbang~:(

kura said...

seronoklah dah habis exammm :0

Tihara said...

selamat hari guru jugak :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

slmt hr guru..

lama kim xupdate ea.. =)