special for you and me ! watch out !

Thursday, May 17, 2012

Rindu!

Assalamualaikum kawan2 !



ape khabar ? huhu ~ mmg kim dah lama sangat x hapdate nie ..
busy je memanjang ~

nampaknya dalam beberapa hari nie kim boleh hapdate sikit2 je kot ..
sebab minggu depan kim dah nak kene bertolak ke kemboja .
ade community service kat sana .
agak busy jugalah , tp if ade mase kim update je lah .

agak2 ade ke yg rindu blog nie ek ?
kehkehkeh ~
memang tak lah kot kan . 
tapi seriusly saya rindu dengan mereka




rasanya x banyak post kali ni .
just nak meluahkan kerinduan kepada mereka2 ini .
semoga persahabatan kita tetap utuh walaupun lama x berhubung .
ukhuwah filllah abadan abada . insyaAllah :)

thats all . nite everyone :)

Thanks for READING . Datang Lagi :)

6 cuit2 manja:

NiaLidia. said...

KImmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm syg <3 hehe i miss you tooo. selalu tgok kim on twitter tp nia jarang on twitter hehe, wahhhh kemboja? seronoknyaaa ! heee jangan lupa ole2 :P hikhik, take careeee syg :D

fiQ'Ra said...

semua family gf rindukan kim.. hmm, sibuknya kim.. akak doakan kim dapat buat yg terbaik dalam apa je yg kim buat ;)

sayang kim selalu <3

smilenajah93 said...

Nia ,,, kak mas ,,,, terharulah cm niee ... nak nangiss ~~ sob soob sob.. huhhuu~

Tihara said...

haah kim bz ye skang btw.. good luck kim :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

rindu kamu juga dear..jg dri bek2 tau kat sana.. jgn lupa kami dsni =)

Aiisyah Gazali said...

saya rindu blog ni.. hehehe :)