special for you and me ! watch out !

Saturday, July 21, 2012

Leadership Training Course LTC kali Ke-2 LTC


lamanya x berhapdate . 
kesian blog ni . rasanya ade dah hampir sebulan dibiarkan berkepuk .
 fuhh fuhh .. ok , sekarang ni nak update sikit je boleh ?
 tergerak ak update lepas bace blog Diba lah . 
jom bace blog diba :) *promote2.

alhamdulillah , kim masih lagi berada bersama2 rakan2 MRC yang lain . 
buat masa sekarang ni yang masih lagi setia dengan MRC dari sem2 lepas ialah
Adib - PRES Maryam , 
Rahman - PRES UMAFZ ,
Zaidan - PRES MAB , 
Ezzah - VP Zainab , 
Adiba - VP Khadijah ,
 Syifa' - SU Maryam , 
Syatibi - VS UMAFZ ,
Syamil - DnT Maryam , 
Wani - Sport Zainab
dan Kim - manusia biasa je :p
 dan of course sem ni ade MRC2 baru sesi 2012/2013 yang lebih hebat insyaAllah :)

ingat lagi tak  ENTRYINI ? 
first LTC kim join sejak jadi MRC sesi 2011/2012 . 
LTC ni diadakan di UIA PJ je . 
then , the next LTC untuk sesi lepas ialah di Bagan Lalang ENTRYINI . 

dan kali ni , sekali lagi LTC dibuat di bagan lalang pada 6,7 and 8 july 2012 . 
dan semestinya the best ! 
RMDD memang suka buat program best2 untuk MRC2 ni .

kalini , tetap ade 6 MRC organisation , berdasarkan mahallah 
UMAFZ - Mahallah Umar Alkhatab n Fatimag Azzahrah
ABC - Mahallah Abu Bakar 
MC - Mahallah Maryam
AC - Mahallah Aisyah
KC -Mahallah Khadijah
ZC - Mahallah Zainab Jahshy

dan program intermahallah yang kami perlu lakukan bersama adalah ..
RUJUK BLOG INI . (malas nk tulis lagi sebab dah ade yg tulis. hee) 

 tak nak celoteh banyak , jom tengok gambar plaklahkan ~ 


we in purple :D

fokus menimba ilmu

ilmu utk masa depan 

discussion time !


UMAFZ

AbuBakar

Maryam

Khadijah

Zainab

After Explorace 

LOCUS LOCUS

presentation time

penyampaian hadiah

besaunya hadiahh !

Baiah session

we're a big family :D

*xjumpe gambar AC . Sorry*





picture credit to UMAFZ 

Thanks for READING . Datang Lagi :)

3 cuit2 manja:

Lia Irdelia said...

salam ramadhan utk kamu.. :)

Tihara said...

wah merihanya..selamat berpuasa yea :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

mmg lama tak update..rindu lak..hihi.. beshnya aktiviti.