special for you and me ! watch out !

Thursday, September 6, 2012

Jom Baca !

Assalamualaikum :) 
seperti yang dijanjikan , kim nak promote blog seorang sahabat kim ni ...
dah lama kim cakap nak promote kat die , tapi la ni blom sempat nak promote .
ok , xmo cakap banyak ,

dengan ini kim mempromote blog saudara Muhammad Adam bin Roslan ...
(KLIK NAMA UNTUK KE BLOGNYE)
adam
beliau adalah sahabat blogger merangkap sahabat sebatch kim di CFSIIUM Econs .
walaupun blog ni nampak simple je , tapi wahh ! isinya sangat bagus dan padat .
banyak menyedarkan kita tentang kehidupan yang penuh dengan dugaan dan cabaran .

marilah sama2 kita memperbaiki diri dengan membaca ilmu2 yang ditulis orang sahabat2 kita .
berblogging, berblogging juga , tapi jangan lupa ape yang kita tulis juga boleh membawa kepada kebaikan dan mungkin juga keburukan . sama2lah kita muhasabah diri kita :D
membaca jambatan ilmu . insyaAllah :D
TQ :D


Thanks for READING . Datang Lagi :)

6 cuit2 manja:

nuyui a.k.a miss YUI said...

oh,kwn kim ya.. =)

Cik tikah said...

terjah!

outbound Malang said...

salam sukses gan, bagi2 motivasi .,
jujur dalam segala hal tidak akan mengubah duniamu menjadi buruk ,.
ditunggu kunjungan baliknya gan .,.

Tihara said...

owh nice tu..nanti nak p baca pemikiran generasi muda.. :)

FarhanahAdzlan said...

Membaca liff ilmu=)hehehe~
Yeahh agree!Apa yg kita tulis tu boleh membawa kebaikan dan boleh juga keburukan and ia pon melambangkan diri kita rite?

Ayuni Khalib said...

InshaAllah.