special for you and me ! watch out !

Sunday, February 26, 2012

MRC Leadership and Teamwork Workshop Part 2


jom sambung aktiviti seterusnyaa ...
Sabtu , 25hb Feb 2012

pagi2 bangun qiam , solat , sarapan , dlL
pkul 8.30 pagi program bermula .
ujian personality dilakukan
aha ! time nielah nak kenal family MRC kita nie .
macam2 ragam ade .
ade yang penguasa , pemulihara , pemikir dan penghibur .
kanag2 orang yang kita sangka serius stiap hari , rupenye dielah penghibur .
nampak sangat tak kenal lagi antara satu sama lain .
dan inilah cara kenalnya :)
insyaAllah lepas aktiviti ni , kita akan lebih mengenali antara satu sama lain :)

k jom kite tengok aktiviti paling kemuncak ..
iaitu ,.. aktiviti memasakkk ....
xnk cakap banyak , jom tengok gambar .
nk tengok dlm ENTRY NI pun bolehh

hidupkan api dulu ...

aikk ?? hilang apenye ??

ok , boleh start masak ..

bakar ikan pun bolehhh ..

aikk ,, nampak asap jee ,, mane makanannyaa ?

aktiviti bakar membakar reramai 

uih , ikan tu macam dah kene todak jee :P

aha !! ni kim yang masak .. hihiii

okayh , masa menghias ..

uih , juri dh amik markah dah tu .. sedapnyaaa

kumpulan sniper .. bang !

kumpulan kamii .. Whoaaa .. memang whoaa lahh ~ juara gitu

macam sedap je nie , yum yum !

krew2 RMDD merasa makanan ..

En halim code 111 , tengok je kami makan ??

mcm sushi dah tengok nasi tu

wuhuu .. letopp ,, sedap kee ?

aik ?? makan dalam .... ape tu ?

group DaBomb yang mendapat tmpt kedua dlm ptndingan ini

hasil masakan JUARA .. WHOAA !!

itulah diaaaa .... macam2 kami masak . mengikut kretiviti dan kemahiran masing2 ..
petang tu kami diberi rehat yang secukupnya . dlm pkul 5.30 baru start aktiviti seterusnyaa ..
petang tu concludekan balik ape yang kami dh buat pagi tu mengenai masakan dan kehidupan kita ..

Whoaa

Marvellous

Sniper

Dabomb

Ohsem

our facilitator En Shah !

malam tu ade sikit BBQ disediakan oleh pihak resort .
so , banyak jugalah aktiviti yang tak dapat dilakukan utk malam tu .




to be continueeee ...
KLIKSINI






Thanks for READING . Datang Lagi :)

9 cuit2 manja:

Eza Boom Boom said...

seronoknyaa.. heee.. lama tak g kem macam ni :)

kura said...

terseksa rupa ikan ituuu. hehhe

Muhammad Adam bin Roslan said...

jealous2

cik Kartun said...

Cik mama kata.. CK kalau masak memasak bila cmping memang rajin.. kalau kat umah.. jauh sekali!
hahahha

Lia Irdelia said...

waaaa... bestnyer,,, rindu zaman aktiviti camni.. :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

suka p aktvti camni..besh!!

Miss Nadya said...

serangan bertubi-tubi dari miss nadya yang mendatangkan diri dari blognya www.nornadiah.com ..:)

nak sikit syg..:)

tya omar said...

kenapa best sangat ni?? memang WHOAHH lah kan! haha

Putry said...

apa yang penting keje sama :) eheheh... akk suka sngat bnde2 cm ni tau,,,