special for you and me ! watch out !

Sunday, February 19, 2012

Busy

Assalamualaikum ! !
hi kawan - kawan ...
wahhh ... ni mmg lame amat sangat sungguh tak hapdate blog nie . 
sawang sana sini . tiup sikit .. puhh puhh .

hi kawan2 ... lame tak sembang dengan korang , GF , ape cer , kak nad , eza , CK , kak yui , kak nisa dlL , ape khabar ?? semuanya dah lupekan kim tak agak2 :( wuwuww .. tapi xpelah , nak buat mcm mane , kim sndiri yang punye pasalkan :)

jom tengok , ape hari2 kim buat busy bebeno nieee ...

weekdays..
6.00am : bangun pagi , gosok gigi , cuci muka , mandi pagi , solat subuh . (nyanyi sikit)
7.00am : isi perut , minum susu @ milo , iron baju , ulang kaji sikit subject before class .
8.15am : dah cepat2 gerak nak pegi kelas , kadang2 naik bas , tak pun jalan kaki .
9.00am : start class , ikut subjectlah . satu subject 2 jam . 
1.00pm : rehat , makan , solat zuhur 
2.00pm : sambung balik class . 
4.00pm : rehat2 kejap , then , solat .
5.15pm : netball time , bulan march nie ade tournament .
7.00pm : bersihkan diri , solat , rehat , makan .
9.00pm : start buat revision untuk esok , study group , siapkan assigment . (kalau ade tempahan utk printing n photostet , terpaksalah postpone belajar dulu) kadang2 rajin , pergilah menjaja makanan untuk project akaun . hehe .
12.00pm : barulah boleh tidur , tu pun kengkadang smpai pkul 1 , 2 am ..



ade hal lah pulak ~~~k , bye ! 






Thanks for READING . Datang Lagi :)

12 cuit2 manja:

Nisa Greennnpanda said...

wah...busynye kim...
byk btul aktvt ye..
xpe3.. wat ape yg ptt dlu..
blogging bile btul2 free, hehe.. XP

Cik Angah Humaira said...

rindu KIM

Cik Angah Humaira said...

rindu KIM

El-Janna said...

biasalh student kan^^

Miss Nadya said...

sangat padat blog adik akak sorang ni..T_T

akak sokmo ingt kim..jangan risau..

wah kim suka main netball?

kak nad tak tahu langsung dan tak minat langsung main netball..

tak pe syg...dahulukan mana yg penting..eh dah maghrib..lari..


nak solat..:D

Lia Irdelia said...

jadual seorang pelajar, begitulah.. :)

fieda said...

busy student ni...

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

lama xjenguk blog ni..:D..sbuknye dia...bgus2..student yg busy bljr xpe..;)

nuyui a.k.a miss YUI said...

xlupakan kamu la syg..menanti lg tau.

cik Kartun said...

RINDU kim punye pasal la CK demam kot :(

Nisa Greennnpanda said...

ngehehehe.. XD
Kak Nisa tue akak ke?
*wat2 tnye lak*

miss u too dearie~... >_<

Eza Boom Boom said...

tak penah lupa kat kim. hihi. miss u!! :) biasalah adat student.. Eza pun nak g belajar balikk.. :)