special for you and me ! watch out !

Thursday, August 18, 2011

VIDEO MERDEKA



RABU bersamaan 15hb ogos 2011
bertempat di lecture hall ;)
kami group 907 bertungkus lumus menyiapkan video merdeka untuk English Assignment
pada hari tersebut kami mengambil shooting di lecture hall je.
semua girls and boys pakai pakaian yg sama
boy : baju putih + seluar hitam
girl : jubah hitam + tudung putih
heee, tgk klas uh mcm tahi cicak je. ;)
tp nmpk smartlah smua org bg kerjasama.
macam ade kat sekolah balik tgk boys pakai bju putih uhh ;)
heeeee, jgn marah brothers ;)

shooting kali ni mengenai seorg pelajar yg lambat datang ke sekolah semasa guru history sedang mengajar.
2 jer sebenarnye, yang lainnye berkenaan flash back zaman dulu2 :)
pelajar2 yg terlibat :-
cikgu : ABID ZAIDAN
pelajar : ADIB ASYRAF
script writer1 : NUR ATHIRAH
script writer2 : ROSE SYAFINAZ
cameraman : MUHAMMAD SYAHAM

2 je nk post . kali nie x de idea + malas nk tulis byk . heeee~
that's all!  salam

 brothers

 history teacher
 script writers and cameraman

 scene adib lmbt dtg klas 

 hmm...

 kejam punye student ;) (dlm video)
 action! cut!

girls ;)

Thanks for READING . Datang Lagi :)

1 cuit2 manja:

ieka said...

wah ! interesting