special for you and me ! watch out !

Wednesday, May 1, 2013

APREUN'13 anak2 Watan .


Asslamualaikum and selamat pagi :D
ape khabar semua ? lama tak jumpa *penah jmpe ke sblum ni :P*

haa ! kali ni tanak cakap banyak .
just nak share 
haritu 29 April , kami anak2 wataniah ade annual grand dinner kat CAC, IIUM .
bertemakan masquerade night .
so , takde ape yang nak di tuliskan .
cume sisipan gambar yg menjadi tatapan untuk post kali nie :D

cuma nak bagitahu je , 
wataniah ni badan beruniform yang deabak kat UIA .
and kim bakal menjadi salah seorang anggota nya .

tanak cakap banyak . 
jom kita tengok gambar sister2 and brother2 yang comel and handsome malam ni :D

ahaaa ! jangan main2 , DSAI and DSNR pun datang AGD kami :P haha !

makanan masa AGD ! deabakkk takk ?
ni blom masuk lagi kek , koktail dan lain2 .

gambar first : kim dengan my lovely classmate ,
 romate , segala mate la dia ni , ROZE .
gambar atas kedua bersama kembar ku . *kembar la sangat*
kami berkongsi febret kaler , berat, tinggi dan sama comel , DILLA
gambar bawah first : haa ! ni kim dengan calon best dress , SHAWQIE .
haha , walaupun tak menang , dapat calon pun okay dahhh :D
cantikkan baju dia ?? kim yg pilihkan :P
gambar tengah : ni dengan abg che mi namanya . senior yang jaga kami ni .
gambar ujung : ini dengan asri , comel tak kami :P haha *jangan jeles*

ahaa ! inilah kembar kim .
bakal pengantinn dah dia ni .
tu bakal hubby dia .
comel kan :D



kami new intake kene jadi penyambut tetamu .
hiks hiks . semua pakai topeng masing2 , bagi orang tak kenal :)

sementara menunggu makan time , jumlah kita snap ape2 yang patut :P

ahaa ! ini kami pun batch buat pesembahan .
penuh bertenaga ye mereka semua :)

yang berdua tu cik diba ngan cik ummey kita . omey kan dorang :D
tengok sister2 tu . semua comel2 . kami snap before nak balik tu .
gambar bawah ni pula , gambar abam2 kita ni buat amnde tah ..
and the last one , abam asri ngan abam shawqie kita begaya gitu .

inilah jejaka2 hot batch kami #Eh 
nak pilih yang mana satu ? haha ~
deme ni buat gwiyomi haaa ~

ohh , lupa nak kenalkan .
ini kami punye ketua .
YDP Muiz and NYDP Fatin .
comel tak mereka ??
hiks hiks  ~
jasamu kukenang :D

ini plak kami punye kameramawoman .
tanpa dia , takde lah gambar2 yang kim post ni .
thanks azleen :D


ini kanak2 CFS batch kami .
walaupun baru CFS , mereka bertuah sama batch ngan kami .
dorang lagi hebat tau . CFS lagi dah masuk :D


suka duka hadapi bersama :D

inilah kami ! 
family watan 2013 .



itu saja ! 
doakan kami semoga dapat meneruskan perjuangan ini hingga ke akhir hayat .
KAMI WATANIAH NEW INTAKE , IIUM .
sebelum kita berjaya , jangan harap kami pulang ,
inilah sumpah pendekar kita , menuju medan baktii .

Thanks for READING . Datang Lagi :)

5 cuit2 manja:

Tihara said...

bestnya meriah ;)

eMMe said...

best le ade majlis gini...
time akak dulu takde pun...
untung le...
heeee~

nuyui a.k.a miss YUI said...

best2..

Amirul Hadi said...

huiyo..org hot. haha

Zehan Ilyana said...

:D