special for you and me ! watch out !

Saturday, March 30, 2013

STUFF @ TTDI Jaya


16 march 2013 ..
TTDI Jaya Shah Alam ...

kami STUFFian diberikan tugas untuk menjalankan prgram keserlahan pemimpin unggul 
bersama adik2 darjah 4, 5 and 6 di skolah kebangsaan TTDI jaya .
p/s : STUFF stand for Student Facilitating Front IIUM

pelbagai aktiviti yang dijalankan bersama adik2 kita 
untuk menyelami potensi yang ade pada pemimpin2 sekolah rendah ini . 
ternyata semua pelajar2 skolah ni memang aktif2 belaka .
sampai fasi2 pun jadi terkelu dengan respond hebat dari adik2 kita .

walaupun dah banyak pergi program2 seperti ni seperti ENTRYINI dan lain2
tapi seriusly, inilah kali pertama jumpa adik2 yang hyperaktif macam nie .
kalau nak bagi present , semua adik2 berebut2 nak present kat depan .
kalau bab volunteer semua berebut2 nak cakap kat depan .
pastu sampai berebut2 nak bagi idea .
siap nangis lagi kalau idea tak diterima .
comel sangat .
hebat kan adik2 kali nie ???
memang rasa best sangat kendalikan adik2 kali ni .
semua bagi respond positive .

banyak juga la belaja dari adik2 kita kali ni .
hope lepas ni akan ade lagi prgram2 macam ni untuk kita give and take segala ilmu yang ade .

*sedikit gambar untuk prgram tersebut*
atvti model pekerjaan .
semangat adik2 dengar akak bercerita .
senyummmm ~
abang farhan semangat bagi taklimat kat adik2
jenuh melayan adik2 group kim .
hanya mampu tersenyum .
ramai juga adik2 ni . huhu .
bayangkan dua fasi nak jaga adik2 18 org satu kumpulan .
rasanya ni je utk post kali nie . 
the end .
thanks kerana membaca :D
*entry malas. hehe

Thanks for READING . Datang Lagi :)

3 cuit2 manja:

pecinta Maha Cinta said...

best woo STUFF~

nuyui a.k.a miss YUI said...

menarik prgrm mcm ni..

dya bunga said...

wah..menariklah.. first time dgr berebut2 nk volunteer