special for you and me ! watch out !

Friday, June 17, 2011

classes

wah wah wah...pejam celik pejam celik, dah seminggu dah class kat CFSIIUM nie.aha! slalunye korg dengar keluhan kim yg busan busan busan je kan,skarg nie dh x busan lagi malah BUSY time~haiyoo~.dan dalam seminggu  nie  juge dah bermacam2 assignment dapat~ huh! wah~ skenye assignment~ *jgn percaya* haha~ okayh, jom dengan pengalaman sepanjang minggu  nie..

tiap2 hari of course ade klas~ jgn dtnye msti ade,kalau x start pkul 9,msti pkul 8..hbisnye kalau x pkul 4,mesti pkul 5, haha~ tp smua klas so far so good lah,menarik, lecturer pun hebat2, smua best lah~ rse kalau nk masuk klas pun xde lah berat sgt~ smngat jeepp! haha..klas biasanye satu jam,kalau x pun 2 jam, or 3 jam~ depends on schedule jugelah.

dsebabkan kim nie agak lemah dlm englishnye *sob ssob* so, untuk sem nie just amik4 subject jep..
that is LEM-english , LQM-arabic , FIM-quranic n ISM-computer.. huih~ walauppun just intensif subject je utuk sem nie,tapi,kerjenye mcm kawan2 lain yg dah amik core course~ huh~ dugaan2, kdg2 satu hari klas 5jam (2jam+3jam) untuk BI,kdg2 mengeluh jugekan tapi fikir positif je lah~ sape nk pandai skunk nie,so,kene bljr rjin2,jgn asyik nk mengeuh je..mcm biasa semangat skit,, GO KIM GO NAJAH...hehe!

LEM-english>>16 hours for a week..huh! bykkan..hehe~ tp ade 2 org lecturer yg teach kami,ikut giliranlah. kadang2 ayahanda IBRAHIM n kadang2 madam NOOR HAYATI..22seorg lecturer yg hebat ahh, lagi tertambah semangat nk bljr..hehe..dlm klas nie of course kne fully english..ahaha~ n nie masenye nk speaking2..berterabur pun teraburlah,aslkan confident n mencube.

LQM-arabic>>8 hours for a week..aha~ walaupun x berapa nk banyak dri LEM,tapi byk jugelah tu..haha~ nie dajar oleh madam HALIZA..wah~ kalau masuk klas beliau,rse sejuk je mata memandang..so rse semangat j nk bljar..klas LQM nie x banyak brother,so lgi best ahh..haha~

ISM-computer>>just 3 hours a week..hmm,klas nie kadang2 kat klas biasa n kadg2 kat lab computerlah..madam NAFAIZATUL teach kami subject nie..hm,madam pun ok2 jep..sntiasa menguji minda kami~ ahaks! kalau boleh jwab 2 lega jepp~

FIM-quranic>>also 3 hours a week..aha! yg nie x pernah lagi masuk bljr,masuk klas 2 penah lah,tp lecturer yg x pernah masuk klas kami..bile setengah jam lecturer x masuk,kami akan bljr d katil masing2 lah jawabnye..haha~ so,xtau lah siapa lecturer kami..next time k!

thats all for today, ade org complain dah lame x update,so update lah nieh! heeh~ bace bace! komen skali jgn lpe~ hahaha! actually skunk nie rse mcm sedih skit~ xtau knp..ade org bjnji tp x tepati,so terasa skitlah.(sekadar meluah).tp xpelah,dier ade hal 2,biarlah dier..smoge dier baik2 sahaja.its ok,i understand it! the end..salam
Thanks for READING . Datang Lagi :)

5 cuit2 manja:

Yasmin said...

:)

Now, kite tahu kenapa . :)
Sabar ye Kim .
Kepada orang itu, jangan buat Kim sedih lagi oke ;)

smilenajah93 said...

eh, xde apelah min~ hee,,kim kan kuat! =) nway,thanks min~ syg kamuuu~

Yasmin said...

:)
Same2 Kim . Sayang Kim jugak . :))

Nicko Zulkarnain said...

sy cuba buat yang terbaik untuk awk .takkan ad kesilapan yg sma .insyaALLAH :)

smilenajah93 said...

eh,,xde apelah~ :) saje2 je tulis uhh!