special for you and me ! watch out !

Sunday, March 13, 2011

kenangan terindah di KEMSIS

13 mac 2011
hari yg dtunggu2 oleh sume wira n wirawati PLKN balik ke pangkuan keluarga
kegembiraan untuk pulang suda bersinar dlm setiap wajah masing2
namun,,dlm kegembiraan itu,terselit satu rasa pilu di balik hati kami
pilu untuk meninggalkan semua guru2 serta rakan2 d KEMSIS
3 bulan kite bersama,setiap suka duka kite peroleh,byk ilmu yg kita dapat
3 bulan kite berkogsi cerita,berkongsi pengalaman,hidup bersama
kini tiba mase kite berpisah..
walaupun pahit,terpaksa kami hadapi dgn tabah

kepada jurulatih
maafkan segala salah dan silap kami
terima kasih kerana setia mengajar kami siang dan malam,
terima kasih kerana menjaga kami,terima kasih kerana bersabar dengan karenah kami
akan kami kenang jasa semua jurulatih KEMSIS
kami rindu cikgu semua,kami syg cikgu semua
kerana cikgu2 semua,,kami jdi terbaik antara yg terbaik
terima kasih atas segalanya,akan kami praktikkan ape yg kami pelajari

kepada semua rakan2
maafkan segala kesilapan kim selama mana kite kenal
maaf kerana kim slalu meninggikan suara kat kamu semua,
maaf kerana kim slalu marah kamu smua
maaf atas segalanya
yg pasti kim sangat syg kamu semua
3bulan kite bersama,kim rase sgt gembira dpat kawan mcm kamu semua
thanx jadi kawan kim yg baik, thanx sokong kim dri blakang,
thanx atas segalanya,thanx! thanx! thanx!
kim syang smua wira n wirawati KEMSIS
kim akan rindu kamu smua
all the best in your future
all the best in ur life
jaga diri baik2
praktikkan ape yg cikgu2 ajar
jgn lpekan kim d sini...
jgn lpekan segala kenangan kita d KEMSIS
kim syang kamu smua

kepada semua kawan2 yg KIM rapat
PDOTco > thanx coz ajar mcm2 kat kim,syg kamoo sgt2,6taun kt knal,kat KEMSIS gak kt rpat gler,tiap2mlm kte balik lmbt,smbang2 prob,rindu saat itu...jge diri baik2!
TAIB2i/c > thanx kongsi prob same2, untuk 'nek i/c' jge dier baik2 ya, kamoo llki yg baik,jgn sia2kan hidup kamu..berusaha mencapai kejayaan
SALAMajt > kecik,jgn sensitif sgt ya,lpas nie x leh nk gurou da,xwat keje same2 da,x kne mara ngan pdot n taib same2,xkne mara ngan kj da,jgn nangis ye kcik,ingt,de prob,jgn smpan,jge diri baik2
LIYANAalpha > salmah!syg sgt kat kamoo,,dri hari first kite jmpe smpai skunk,awakla kwn yg rpt ngan kim,syg kamo sgt2,thanx kongsi prob sme2,thanx ban2 kim mcm2,s2 lagi,jgn kcewakan c dia ya,,=)
ETONalpha > wua,,rindu gelak tawa kamoo,melawak sme2,gelak sme2,kini tinggal kenangan,yana,jge diri baik2 kat srawak sne!
WANAbravo > wana!!~thanx atas segalanya,iron baju kim,bsuhkan bju kim tyme kim busy(busy la sgt) n mcm2 lagi..thanx ya wana! ingt ben,ingat wana....ingt sweetheart juge~
EYKAalpha > kite rapat mse dlukan,tp,da nk balik nie,jrng jumpe kan,msg2 busy hal sndiri,xpe,,awak ttp bestfren kite,jge diri baik2 ya,prob awak 2,jgn dingt sgt,yg pnting jge ape yg ptut ya!syg kamoo!
ATYNbravo > atyn,thanx atas segalanya,kite sring bersama kan,thanx atas segalanya,allthe best in ur life ya!
SHAbravo > kim syg sgt ngan sha,pasal yg kim ckp ari2,pK2kan lah..kim mmg ske tgk korg bsama,comel n handsome..syg sgt kalo berpisah...jge BAD elok2 kay,,jge diri 2 juge,makan jgn x makan..
MASbravo > mas,jg ikot hati sgt ye,,kwal2 diri kay,kim syg mas,rjin2lakn diri anda ya!
INAbravo > lpasnie xleh dgr kim ktuk meja lagi,hehe~psti rndu ina pnye!
YINGQIdelta > mlm2 balik sme2kan,lpas nie x jumpe yingqi da,,sdihnye,xde org nk ketuk kpala kim,xde org nk ltk body glove kat kpala kim,pastinye rindu lawak kamoo,mke kamoo yg cute tyme blurr...syg yingqi!
JIRAbravo > sabah ba,thanx bg smangat kat kim ya! kamu adalah smangt kim tyme kim rse down,xtau knpe,kamuu sgt baik bg kim~ thanx atas sgalanya!syg kamu amat sgt!
FIRAcharlie > jgn ingt sgt perkara negatif ya!sntiasa berpkran positif tau,kalo ade prob,u still can call me right,prob2 lme 2 lpekan ye!kim tau fira mmg tunggu saat balik nie kan! so,bergmbirala kamu drmah ye!
RATNAbravo > oc bravo yg paling best kot! thanx ratna jge company dgn baik,maafla kalo sering tinggalkan company utk tugas lain,thanx 4 everything,pasti ingt ur trademark! "jgn wat palak sndri"
AFIQbravo > afiq!!~thanx jd peneman setia ketika sukaduka,thanx dgr my prob,thanx atas hadiah besday,
papepon jadi,kamulah bestfrenku ya!thanx atas segalanya fiq,comel mase main ngan alim td~thanx ya fiq!
NICKOalpha > thanx mengenali diri ini,maaf atas segalanya,kim tau,kamoo sering x puas hati dengan kim,papepon,kamoo sgt baik bg kim,thanx 4 besday present,yeah i like it!truskan perjuanganmu!=)
SHAHRULalpha > adik!!~rndu kecomelanmu!haha~ thanx 4 the twister,kalo nmpk je twister,pasti ingt kamoo,haha~adik paling baik dlm KEMSIS sme mcm ijat gak~lpas nie da  leh buli akk da,pegang 2 pegang nie,hohohO~kite pon xleh nk buli charge bateri phone da...hahah~thanx dik buat diri ini tersnyum~
KHALISalpha > truskan ape yg terbaik bg kalis,jgn jdkan prob kamu sebagai penghalang hidup ya..cbe la yg terbaik untuk kamu n dier,maaf skiranya kim menyusahkan kamu,all the best utk c dier..kalis berusaha!
SARIPdelta > sarip,lpas nie x dgr lagi suare kamu..haha~xdgr lagi terbanting sarip,pastinye rindu kamu punye ejekan!!~haha,,kalo dgn sarip past nk gelak,,xleh nk buli kamu lagi...nt,pndah banting,bgtau tau
HEEalpha > jgn nangis tau! pasti ingt kamu punye! jgn nangis
KHAIalpha > xtau la nk ckp pe ngan kamoo~huh! yg pasti,kawan ngan ko mase awal2 dulu mmg best!
NIKMANbravo > thanx kongsi masalh kamu ngan kim,thanx atas segalanya,jgn tension2,serba slh dbuatnya, kalo pape2 nyanyi je lagu tika itu ya! kalo dgr lagu 2,pasti ingt nikman!
FADHILalpha > jgn nangis tau fadhil!mcm bese,jmpe tego2 la ya! jgn cepat touching tau~ haha..kalo ade mknn lbih,,nnt kim soh mak bg ye!!~ hahaha~ jgn mara!
IJATalpha > dik,,jgn sedih2 ye~ any prob,u can tell me! mcm bese,i can hear u! jd ape yg kamu mau okay! mende lpas jgn diingt lagi,biarlah ia berlalu dgr tenang,mulekan hidup baru lpas plkn ya!
IJATbravo > ijat,jge intan elok2,jgn gado2 tau,kite plak jd bengong tgk korg gado...all the best ya!
ANISbravo > nis,,jgn sedih dengan namamu! sedapla pe name kamu! anisuddin~ jgn dok sakat org je ye!
AZIMcharlie > azim,,jge dier leklok tau! setia pada yg stu paham~ jgn kecewakan dier..all the best,jgn putus asa!usaha tangga kejayaan
FITRIalpha > fit,,ingt ape yg kite kata,lpas plkn nie,cbe wat ssuatu 4 parent ya,jgn ego sgt ye..sntiasa bersama family ya! wat yg terbaik fit...thanx kongsi prob ngan kite,,kite akn cbe tolong ape yg patut ya! balik nie ingt perkataan 'syg mak,syg ayah' msti ok punye lpas nie! all the best fit!
AHLIKAWADSENYAP > kite kerje keras same2 kan,thanx kerana boleh ikot ckp kite,maaf terkasar bahasa,silap bicara tyme kite mengendalikan skuad,thanx bntu kite dri blakang,thanx atas segalanya,korg mmg best,walaupon dri kwd senyan kite knal,kite bole rpt mcm 1 family kan! thanx wat yg terbaik tyme hari jadi,,cikgu sgt bangga dengan kite! thanx sgt2!~ syg kamu smua~ syamil,faiz,chris,taib,hafiz,yvon,ijat(dik),aiman,nadya,mus,fatty,joe,hafiz,elyas,aie,tim,mar,fidak,jira,fiza,fera,azlini,zahid,claudia,florence,syaza,
salam,panjang,fadhil,aina,fatin,tasnim,ahong,susy,reena(hamid),ustzhchalie,sahlan,firdaus...
AHLINASYID > thanx buat yg terbaik,korg boleh senanye,cume x yakin,thanx bg kerjasama walaupon mle2 mcm mls2,maaf kalo tertinggi suara mase conduct korg! korg mmg best senanya! thanx~
BRAVO > maaf coz slalu tinggalkan company utk keje2 lain,tp,kim tau yg korg bole lakukan yg terbaik...dengan semangat yg ada pada ratna n rafki,tgk,,,dripade kedudukan last,korg naik mendadak hingga nom2...hebat x kite?? yeah!!~ mmg~ thanx coz bagi kerjasama dlm company n x byk wat masalh...korg mmg best! thanx n maaf atas segalanya ya!


lastly,,ingt lagu SAAT TERAKHIR ingtlah KEMSIS

x pernah terfikir olehku,
x sedikit pun ku bayangkan,
kami kan pergi meninggalkan KEMSIS

begitu sulit kubygkan
begitu sakit kurasakan
kamikan pergi meninggalkan KEMSIS

d KEM SETIA IKHLAS INI,
kami sndarkan kasih syang kami,begitu dlm
sungguhku x sanggup ini terjadi kernaku sgt cinta

inilah saat terakhirku melihat KEMSIS,
jatuh air mataku menangis pilu
hanya mampu ucapkan
SELAMAT TINGGAL KEMSIS

3bulan sja,ku tlh bisa
cintai KEMSIS3 di hatiku
hamun bagiku melupakanmu
butuh waktuku seumur hidupku

3 bulan saja,ku telah bisa
menimba ilmu dri guru
namun bagiku melupakanmu
butuh waktuku seeumur hidupku






Thanks for READING . Datang Lagi :)

9 cuit2 manja:

nurafiqah airil said...

najah!!!!! rindu kau.. selamat kembali ye~

nak tengok gambar =D

Anonymous said...

sanggup gler tulis pnjang2....aduyai...

Anonymous said...

syahdu....
sobsob T_T....
kim sentiase s atie...
tq coz sudi bersbr tok kumpuln nasyid yg bnyk kerenah uw...

from; syafiqah(charlie)

Anonymous said...

gempak2 . ahahahahhahahha . nice trip to singapore . ehehhee .

yan said...

mantap kata2 ajt wirawati kumpln 1 siri 8/2011..................

Han Rui Bravo said...

jgn buat saye nangis lagi la,
saya akan ingat setiap saat saye di kemsis=)
Kemsis memang ajar kita banyak benda.
Najah Hakimah=) sentiasa ingat Bravo & BP3 ya=)

smilenajah93 said...

rui!!~ mst punye!!~ ingat kamoo juge!!~
syg kamu sume!!~
thanx commenT!

nikman said...

salam kim...
mse nasyid plak jalinan ukhuwah kta terjalin...
alhamdulillah...snanye sya tgk kim sering dbelenggu msalah...suasana x tenang...nasyid pun bebudak wat kepale memasing....alhamdulillah bjlan lancar...thx kim for everything...jumpe 2 julai di KEMSIS,insyaAllah...

smilenajah93 said...

nikman,,,
thanx juge untuk kamoo!!~
insyaAllah~